Årets Iværksætter Tobias Thomas

ÅRETS IVÆRSÆTTER I KØGE 2017

” Køge Jobs & Society har overrakt sin årlige Iværksætterpris til den unge Tobias Thomas fra TT-Film. Ud over hæder og ære modtog han et maleri af kunstneren Henning Carlsen.

Tobias Thomas på 22 år modtog årets Iværksætterpris for sit arbejde med TT-Film i Køges erhvervsby, Den Hvide By. Han har på få år formået at etablere sig som ung værksætter med fotos, video og i vækst er SoMe-området med for eksempel facebookmarketing og produktion af content.

Allerede i 2014 mens han gik i 2.G på Køge Handelsgymnasiums innovationsstudieretning var han så småt gået i gang med at drive virksomhed. I begyndelsen havde han filmet for Køge Handelsskole.”

– Fra www.sn.dk

 

SHOWREEL

TT-film skaber præcis de videoer, fotos & grafik du skal bruge for at vise alt, du har at byde på, og vi gør det med stor respekt for dig og dine ideer.

Du er altid velkommen til at skrive til os! Se alle vores ydelser som en investering for dig.

Det er ikke nemt at få alle til at kigge din vej. Så skal du bruge en fængende video, spændende stilbilleder, lækker grafik, et unikt design eller mere endnu inden for visuelle medier, og vil du have andet og mere end standarden, så vil vi være dem, du ringer til først.

Verden er et spændende sted, og vi vil gerne gøre vores for, at dens mange muligheder og oplevelser bliver lige så spændende at kigge på udefra som de er allerede at være en del af, så endnu flere kan få glæde af dem.

Hos os er der ikke noget, der hedder en standarkunde. Vi mener, at du skal have præcist det look der passer dig og kun dig – for hos os vil vi hellere have 100 tilfredse kunder, end 100 kroner i overskud.

Få fart på med Facebook

Vil din virksomhed bruge Facebook professionelt? Tobias Thomas fra TT-Film deler ud af sine erfaring og giver tips på et kursus på Kursuscentret Køge Handelsskole.

”Tobias Thomas er student fra Køge Handelsgymnasium i 2015 og har siden da været selvstændig med sit firma TT-Film. Det er hans erfaringer gennem tiden med at hjælpe virksomheder med sociale medier og egne interesser for Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat og Youtube, der har fået os til at indgå et samarbejde med ham,” siger Charlotte Due, der er leder af drift og planlægning på Kursuscentret.
”Han har masser af erfaring med positivt salg og omtale for virksomheder på Facebook. Trods sin unge alder rådgiver han flere virksomheder med at opnå succes på Facebook. Han har altid fingeren på pulsen i form af nye udgivelser af funktioner for medierne. Han er drevet af passion, med troen på videndeling. 
Tobias Thomas er passioneret og engageret i de ting, han kaster sig ud i.

 

Vores team

Hos TTFilm gør vi vores for at kende hinanden og sætte alle vores forskellige kompetencer i brug det rette sted hos hinanden såvel som hos dig. På den måde sørger vi for, at alle leverer det bedste produkt de kan, inden for de felter, hvor de er bedst, og lærer mere endnu gennem vores samarbejde.
Tobias Thomas

Tobias Thomas

Fotograf, Founder, Marketing, Videograf, Web Designer

Jeg er drevet af passionen for at skabe disse visuelle medieværker. Jeg er klar til at bære et stort ansvar.

Gå til vores portfolie

Se hvilke produkter vi kan tilbyde dig

Tobias Thomas