FÅ HJÆLP MED SOCIAL MEDIE OPTIMERING

Vi sørger for at holde dig øverst i bevidstheden hos de folk, der er interesserede i din virksomhed og produkter. Gør det du er bedst til og lad os gøre hvad vi er bedst til.

Skriv til os

Strategi

Vi tilrettelægger og eksekverer for dig på de sociale medier for din succes.

Teknikken

Vi sørger for at al opsætning fungerer og snakker sammen med analyseværktøjerne

Budskabet

Vi genererer det rette content til din målgruppe – din målgruppe skal fanges hvor de er.

Nærhed og tillid

Sammenlignet med de helt store medieproducenter samt reklamebureauer, vil du opda- ge, at et samarbejde med TT-film fremstræder langt mere personligt. Med position som et nichebureau, giver det os tid og overskud, til at forkæle og pleje hver eneste kunde. Vi vurderer at alle klienter og abonnenter er forskellige og hver i sær, fortjener en unik behandling. Vi kalder det; value for money.

… behøver vi at sige mere?

BOOK ET MØDE

Referencer

BRUG VIDEO I DINE ANNONCER

“Virksomheder som din, skaber deres egne videoer til at nå ud til kunder på Facebook. Med videoannoncer kan du give din virksomhed personlighed, vise forskellige facetter af et produkt eller blot fortælle folk, hvem du er, og hvad du laver”
– FACEBOOK

SE MERE
Årets Iværksætter Tobias Thomas

Få fart på med Facebook

Vil din virksomhed bruge Facebook professionelt? Tobias Thomas fra TT-Film deler ud af sine erfaring og giver tips på et kursus på Kursuscentret Køge Handelsskole.

”Tobias Thomas er student fra Køge Handelsgymnasium i 2015 og har siden da været selvstændig med sit firma TT-Film. Det er hans erfaringer gennem tiden med at hjælpe virksomheder med sociale medier og egne interesser for Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat og Youtube, der har fået os til at indgå et samarbejde med ham,” siger Charlotte Due, der er leder af drift og planlægning på Kursuscentret.
”Han har masser af erfaring med positivt salg og omtale for virksomheder på Facebook. Trods sin unge alder rådgiver han flere virksomheder med at opnå succes på Facebook. Han har altid fingeren på pulsen i form af nye udgivelser af funktioner for medierne. Han er drevet af passion, med troen på videndeling. 
Tobias Thomas er passioneret og engageret i de ting, han kaster sig ud i.

Book en konsulent time her...

Tag salgsarbejdet seriøst

Hvor er du i forhold til Facebook?  Kan du bruge Facebook til salg? Kan du skabe relevant indhold for din kundegruppe?

Det kan du helt sikkert.

Der er mange myter om Facebook, men alle data og statistikker viser at en aktiv profil på Facebook øger salg og relationer til dine kunder. Dine kundegrupper er ikke altid dem, du tror de er. Der er måske flere end du tror.  

BOOK ET GRATIS MØDE

De sociale medier er

  • Målbart
  • Tidsbesparende
  • Effektivt
  • Kontaktskabende
  • Målrettet
  • Værdiskabende
  • Optimering af produkter og kundegrupper
 

Tracking på website via Facebook Pixel

Tracking og opbygning af målgrupper baseret på: ”Produktvisninger”, ”Kategorivisninger”,”Tilføj til kurv”, ”Gennemfør køb”. Data fra pixel kan bla. bruges til:

● At kunne generere dynamiske annoncer til de kunder, som føjer noget til kurven uden at gennemføre et køb.
● At kunne genaktivere kunder, som har købt inden for en periode på 180 dage. Dvs. gensalg til eksisterende kunder.
● At målrette annoncer til potentielle kunder, der minder om de kunder, som gennemfører køb.

Productfeed (DK)

Overfører 1 gang dagligt websitets danske produkter til Facebook. Ud fra det kan dynamiske annoncer oprettes. Ovenstående forudsætter at websitet kører på en standard version af Magento, samt at vi får fuld adgang til Magento, Facebook side og annoncekonto. Vi kan også opsætte productfeed, så det overfører produkter til Google Shopping, Pricerunner, snup.nu, wupti marketplace m.fl. Det kan vi se på når Facebook er kørende.

“Det handler om at komme igennem nåleøjet”

Tobias Thomas

Skal vi gøre det?

tt@ttfilm.dk