TOBIAS THOMAS

Stifter af TT-Film som vil mere end bare levere visuelle reklameløsninger. HUSK PÅ; “Det handler ikke om at fiske efter kunder, det handler om at få den på krogen” 

underskrift TT

OM OS

TT-film har flyttet sig enormt. Fra at have fokus på reklamefilm og billeder til virksomheder ligger kerneforretningen i at hjælpe en lang række virksomheder med deres sociale media platforme. Alt fra planlægning til annoncering og selve indholdet med et kreativt og ansvarbevidst touch.

Sammenlignet med de helt store medieproducenter samt reklamebureauer, vil du opdage, at et samarbejde med TT-film fremstræder langt mere personligt. Med position som et nichebureau, giver det os tid og overskud, til at forkæle og pleje hver eneste kunde. Vi vurderer at alle klienter og abonnenter er forskellige og hver i sær, fortjener en unik behandling. Vi kalder det; value for money.

… behøver vi at sige mere?

Du er altid velkommen til at skrive til os! Se alle vores ydelser som en investering for dig.

Det er ikke nemt at få alle til at kigge din vej. Så skal du bruge en fængende video, spændende stilbilleder, lækker grafik, et unikt design eller mere endnu inden for visuelle medier, og vil du have andet og mere end standarden, så vil vi være dem, du ringer til først.

Verden er et spændende sted, og vi vil gerne gøre vores for, at dens mange muligheder og oplevelser bliver lige så spændende at kigge på udefra som de er allerede at være en del af, så endnu flere kan få glæde af dem.

Hos os er der ikke noget, der hedder en standarkunde. Vi mener, at du skal have præcist det look der passer dig og kun dig – for hos os vil vi hellere have 100 tilfredse kunder, end 100 kroner i overskud.

Vores team

Hos TTFilm gør vi vores for at kende hinanden og sætte alle vores forskellige kompetencer i brug det rette sted hos hinanden såvel som hos dig. På den måde sørger vi for, at alle leverer det bedste produkt de kan, inden for de felter, hvor de er bedst, og lærer mere endnu gennem vores samarbejde.
Daniel Torres

Daniel Torres

Developer, Marketing

Uddannet frontend webudvikler og Social media maneger. Daniel er en kreativ ildsjæl der brænder for web creation.

Celina Thomas

Celina Thomas

Marketing, Planner

Er fokuseret på logisk og planlægning. En meget målrettet titel mod vores kunder.

Emilie Søs Petersen

Emilie Søs Petersen

Trainee

Emilie er nysgerrig på medie verden. Hun tænker kreativt og sammenhængende.

Kaja Christoffersen

Kaja Christoffersen

Fotograf, Planner

Visuel dedikeret og omhyggelig.

Nils Gisli

Nils Gisli

Client Solutions manager

Client Solutions manager

Tobias Thomas

Tobias Thomas

Fotograf, Founder, Marketing, Videograf, Web Designer

Jeg er drevet af passionen for at skabe disse visuelle medieværker. Jeg er klar til at bære et stort ansvar.

Årets Iværksætter Tobias Thomas

ÅRETS IVÆRSÆTTER I KØGE 2017

” Køge Jobs & Society har overrakt sin årlige Iværksætterpris til den unge Tobias Thomas fra TT-Film. Ud over hæder og ære modtog han et maleri af kunstneren Henning Carlsen.

Tobias Thomas på 22 år modtog årets Iværksætterpris for sit arbejde med TT-Film i Køges erhvervsby, Den Hvide By. Han har på få år formået at etablere sig som ung værksætter med fotos, video og i vækst er SoMe-området med for eksempel facebookmarketing og produktion af content.

Allerede i 2014 mens han gik i 2.G på Køge Handelsgymnasiums innovationsstudieretning var han så småt gået i gang med at drive virksomhed. I begyndelsen havde han filmet for Køge Handelsskole.”

– Fra www.sn.dk