Vores kunder siger…

I worked with TT-Film and Tobias Thomas during my time at Solrød Center. TT-Film is Solrød Center's in-house photographer at the local events. Tobias Thomas has a way of capturing the little moments which gives the audience a feeling of the atmosphere on each picture. I always received a high quality of professional photography's from each event and I would recommend Tobias Thomas and TT-Film any time.

Margrethe Christensen, Centerkonsulent, Solrød Center

Har haft den store fornøjelse at samarbejde med TT-Film om produktion af vores præsentationsvideo. Helt fra starten har samarbejdet fungeret og TT-Film har leveret et professionelt stykke arbejde. Undervejs er Tobias kommet med gode ideer og forslag til forbedringer. Helt igennem en tryg og kompetent proces. Jeg kan varmt anbefale TT-Film, og vil helt sikkert bruge dem næste gang vi skal lave film

Lars Blumsaadt, CEO, Blumsaadt Business Office

Siden TT-films spæde start har vi benyttet os af virksomheden til utallige grafiske opgaver. Hver eneste gang med stor tilfredshed. Vores virksomhed har uden tvivl nydt godt af TT-films kreativitet, professionelle kundebehandling og ikke mindst det skarpe øje for at få promoveret os på den bedst mulige måde. De største anbefalinger gives dermed herfra.

Casper Ahlehoff, Manager, Party In The Sky

Udover at være et særligt, visuelt talent er TT ufatteligt sympatisk: Høflig, dygtig og flittig. Men det vigtigste er, at Tobias er KREATIV ud over alle grænser. Han er født til at lave visuel kommunikation, og jeg giver ham de varmeste anbefalinger til, hvad end han vælger at arbejde professionelt med.

Rolf Højmark, Teamkoordinator, KHS

Det var en super god oplevelse med potrætfotografering, super professionelt arbejde hele vejen rundt - både med valget af lokation for portrættet, men virkelig også redigeringen af billederne

Andreas Wihlborg, Portræt kunde

Tobias er en utrolig god fotograf. Han er god til at komme med ideer samt lokationer for at få det bedst mulige billede. Han er god til at få en til at slappe af føle sig godt tilpas under hele forløbet. Vi var meget tilfredse med resultatet og det er helt klart ikke sidste gang. En klar anbefaling herfra!

Andreas Meinertsen, Familieportræt
Skriv en anmeldelse

Gå til vores portifolie

Vi vil gøre alt for at du er tilfreds!